Història

El 1924 els germans Melchor i Severiano Maeztu Tolosa, un com a caixista i l’altre com a minervista, donen d’Alta Industrial el petit  taller que havien engegat dos anys abans.

MInerva Heidelberg

No és fins a la dècada dels seixanta que el taller s’amplia amb l’empenta i visió comercial d’en Germán Maeztu. Gran coneixedor de les necessitats de la impressió comercial i publicitària de l’època aconsegueix establir lligams empresarials amb altres grups del Sector que el consoliden com una de les empreses de Servei Gràfic Complert més sòlides i serioses de l’Estat al llarg de les dues dècades següents.

Els seus hereus hem intentat seguir les seves passes, ampliant-les si cal, amb la continuitat de les Sinergies Establertes i la Creació de Noves, l’Ampliació d’Aliances Empresarials, la Inversió Tecnològica Constant i el Manteniment del Feedback imprescindible amb els clients. Això ens ha portat a tenir un Parc de Maquinària com mai a la història de la empresa. Els més de quaranta cossos d’impressió estratègicament repartits a diferents punts de l’Àrea Metropolitana, la Maquinària de Manipulació, Plasificats i Acabats Especials i la Última Tecnologia en impressió digital son el màxim exponent de la Voluntat de Servei i la Seriositat i Cura en totes les feines que realitzem amb un únic objectiu d’obtenir l’Excel.lencia.